Workshopaanbod

Na ruim 50 jaar gebeuren er twee dingen.

Enerzijds lukt het me steeds beter door al mijn ervaring om mijn gesprekspartner met een paar woorden weer in contact te brengen met haar of zijn eigen energiebron. Daarna ontstaat er een gemakkelijk heen en weer, waardoor er bij mij vanzelf iets naar boven komt wat meestal trefzeker is, omdat het aansluit bij wat mij aangereikt wordt. Ik heb wel eens badinerend gezegd: ik moet het in mijn gesprekken hebben van opraapsels en opkomsels; het blijkt echt zo. Dat ik mijn reacties laat voeden door de ander, creëert een vruchtbare gelijkwaardigheid. 

Anderzijds merk ik dat het me te veel energie kost om steeds workshops te moeten organiseren; het is belangrijk dat ik óók in contact blijf met mijn eigen energiebron.  Ik stel daarom het volgende voor:

 

EIGEN GROEP

Wanneer een workshop gewenst is, kan er zelf een groep samengesteld worden waarmee een introductieworkshop of een verdiepingsworkshop gevolgd wordt. In overleg kan dat dan voor één, twee of drie dagen, in mijn ruimte. Hiervoor geldt bij voorkeur een maximale groepsgrootte van zes personen. Als prijsindicatie geldt € 80,00 per persoon per dag. Voor meer informatie over de eigen groep, het te kiezen niveau en onderwerp en de daaraan verbonden kosten, neem je contact op met
René Maas door middel van het formulier onder aan de pagina.

 

INDIVIDUEEL TRAJECT

Wanneer je wel graag bekend wilt raken met het focussen, maar het lukt je niet om een groep samen te stellen, bied ik je de mogelijkheid om vijf individuele gesprekken te voeren om de materie te leren beheersen. Het is handig als je dan voor jezelf de gesprekken opneemt, zodat je vrijuit kunt spreken en toch achteraf het gesprek met mij kunt evalueren. Als prijsindicatie kun je hiervoor € 500,00 per traject aanhouden; een gesprek zal, incl. de evaluatie, rond anderhalf uur duren. Voor meer informatie hierover neem je contact op met René Maas door middel van het formulier onder aan de pagina.

 


AANMELDEN

Aanmelding en nadere informatie uitsluitend schriftelijk via onderstaand formulier.
De workshops worden gegeven aan de Johan de Wittstraat 38, 1215 GX te Hilversum, van 10.00 – 17.00 uur. Denk er alsjeblieft aan je eigen lunch mee te nemen! Bij alle workshops wordt gebruikt gemaakt van literatuur die ook op deze website te vinden is.
Betaling van workshops twee weken voor aanvang op: NL43 INGB 0000 7521 60 t.n.v. R. Maas.


Aanmeldformulier (voor de workshops van René Maas te Hilversum)